Bejelentés


Oxigén-szifon Adj oxigént az oxigénhiányos sejtjeidnek!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Igyál oxigénnel dúsított vizet az egészségedért!

Egy rendkívül izgalmas kérdést járunk körbe, mégpedig azt, hogy a fokozott oxigénfelvétel milyen hatással van az emberi szervezetre, és miért. Amit itt most olvasni fogsz, az egy egyedülálló összefoglalása az oxigénterápia működésének és hatásainak; valószínűleg olyan tényekkel fogsz most szembesülni, amiket így összeszedve még sehol sem hallhattál.

Miért szükséges a fokozott oxigénbevitel?

Tízezer évvel ezelőtt a Föld légkörének oxigéntartalma 38%-os volt. Ma, az erőteljes erdőirtás és a jelentős széndioxid-kibocsátás miatt a légkör oxigéntartalma 21%-os. Nagyvárosokban, szennyezett levegőben az oxigéntartalom lecsökkenhet akár 18%-ra is. Az emberi szervezet működése természetesen a 38%-os oxigéntartalomra van optimalizálva, így a18-21%-os, alacsony oxigéntartalom meglehetősen megterheli a szervezetet. A mai átlagembernek a vére lényegesen kevesebb oxigént szállít, így a szövetek állandó oxigénhiányban szenvednek.

Oxigént felvenni három módon tud a testünk. Ebből a legfontosabb a légzés, de itt is meg kell állnunk egy pillanatra. A légzés hatékonysága a tüdő szabad felületével áll arányban. A tüdő teljes felülete kiterítve akkora lenne, mint egy futballpálya. Ha valakinek tüdővel kapcsolatos problémája van, mint például az asztmásoknak, vagy tüdőtágulatban szenvedőknek, a tüdő szabad felülete számottevően csökken, ezzel együtt romlik a légzés hatékonysága is, azaz a szervezet átlagos oxigénellátottsága még az átlagemberénél is rosszabbá válik.

A második legfontosabb lélegző szervünk a bőrünk, bármilyen meglepő is. Ugye a bőrünk is ki van téve a környezet alacsonyabb oxigéntartalmának, ezért ma így sem lehet pótolni a hiányzó
oxigénellátottságot.

A harmadik mód, amellyel 10-szer jobban tudjuk felvenni a tiszta oxigént, az a szájnyálkahártya, nyelőcső nyálkahártya bélnyálkahártya és a gyomornyálkahártyáin keresztül. Jellemzően a természetben nem fordulnak elő azonban oxigén dús táplálékok, hiszen az oxigén illékony gáz, így a gyomron keresztüli oxigénfelvétel mindeddig elhanyagolható volt. Az oxigénnel dúsított vízzel azonban szinte közvetlenül a véráramba tudjuk irányítani az oxigént, visszaállítva ezzel a vér egészséges oxigénszintjét.Amit mindenki érez: A szellemi frissesség


Eddig csupa olyan dologról volt szó, ami vagy csak áttételesen volt érezhető (pl. az egészségre gyakorolt hatás), vagy nem mindenkihez szólt (pl. a sport). Akkor most álljon itt a szuperoxigénezett víznek egy olyan hatása, amit mindenki azonnal megérez: ez a közérzet és a szellemi frissesség javulása.

Ugye ez nem meglepő módon az agy oxigénellátottságával van kapcsolatban. Nézzünk egy példát erre. Képzeljük el, hogy egy zárt teremben hallgatunk egy továbbképzést. Egy idő után a kis helyre bezárt sok ember elfogyasztja a teremben az oxigén nagy részét, mindenki figyelme elkezd lankadni, mindenki egyre fáradtabbnak érzi magát. Ezután jön a szünet, a szellőztetés, és helyreáll az éberség, mert újra van elegendő oxigén a levegőben.

Pontosan ezt a különbséget fogod érezni az első napoktól már, ahogyan a szervezeted telítődik oxigénnel. A mostani hétköznapjaid során tapasztalt közérzeted, szellemi frissességed úgy aránylik majd az oxigénes víz fogyasztásával tapasztalt közérzetedhez, mint ahogyan változik a közérzeted egy zárt teremben elfogyott levegő utáni szellőztetésnél.

Ha valaki azt kérdezi, hogy érezhető-e az oxigénes víz fogyasztásának valamilyen hatása, akkor igen, ez már azonnal érezhető. Azt pedig, hogy a hangulatjavító hatása miatt az oxigénes víznek a fogyasztása hogyan fog beépülni a fiatalok estéibe, még ki tudja...Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!